Maak kennis met onze accountmanager Justin

Blog • 2  min. leestijd
Justin Damen

Justin Damen (21) uit Hardinxveld-Giessendam is nu enkele maanden werkzaam bij MM als accountmanager en contentmarketeer. Een dubbelfunctie waarmee Justin breed inzetbaar is.

Wat deed je hiervoor?

‘Ik volgde de studie HBO Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda. Na twee jaar kwam ik erachter dat studeren niet echt mijn ding was en heb ik besloten om een tussenjaar te nemen. Ik werkte toen al bij de McDonalds in Hardinxveld-Giessendam als shift-manager. In de twee jaar dat ik studeerde werkte ik mezelf op van crewlid naar crewtrainer en vanuit daar weer tot shift-manager. Intern volgde ik het opleidingsprogramma en leerde ik in de praktijk de kneepjes van het vak.

Hoe ben je bij MM terechtgekomen?

Justin kent Martijn Muller al langer via de voetbalvereniging in Hardinxveld. “Martijn wist dat ik op zoek was naar iets nieuws en heeft mij toen benaderd om een keer te komen kijken bij MM. Ik ben een dag gaan meelopen met de accountmanager Evert. Diezelfde dag mocht ik al meedenken over een nieuwe naam voor een organisatie. Ik raakte gelijk enthousiast en zag hier wel toekomst in!”

Tekken Tag Tournament
Justin & Melinda uitwerking klant, kans, kracht

Wat doe je voor werkzaamheden?

Ik krijg de mogelijkheid om veel te leren en ontdekken in de wereld van contentcreatie en accountmanagement! Zo leer ik niet alleen breed over de werkzaamheden bij MM, maar kan ik ook ontdekken wat het beste bij mij past. Nu ondersteun ik vooral meerdere collega’s, maar ik mag steeds meer zelf doen. Bij content help ik bijvoorbeeld met het plaatsen van de berichten op de website en social media.

Hoe bevalt het werken bij MM en met de andere MM'ers?

Wat mij gelijk opviel tijdens die meeloopdag was de sfeer: je kunt bij iedereen binnenlopen, je eet gezellig met elkaar tussen de middag en je hebt tijdens de pauze ook de mogelijkheid om te gamen of andere spelletjes te doen zoals darten of tafelvoetballen. Ik werk hier met veel plezier!

Wil je ook deel uitmaken van team MM? Bekijk dan onze

Onze vacatures

Verder praten? Justin vertelt je er graag meer over. Bel 0184 622 813 of stuur een mail.

Lees verder...

→ Ons werk

Benieuwd wat we creëren?

→ Oplossingen

Zet ons in voor strategie, branding, online, content of lead automation.

→ Over MM

Ontdek onze aanpak & leer ons kennen.